Formular cerere oferta

  Nume (obligatoriu)

  E-mail (obligatoriu)

  Telefon (obligatoriu)

  Mesaj

  Acest site este protejat de reCAPTCHA și Politica de confidențialitate și Termenii și condițiile Google se aplică.

  Descoperă

  Voucher Cadou

  🌈 Voucher Cadou pentru Zbor cu Balonul de Aer Cald

  Experimentează libertatea zborului la Brașov și creează amintiri de neuitat cu acest voucher cadou pentru un zbor cu balonul de aer cald! 🌤️✨

  Ideal pentru

  Descoperă magia cerului și experimentează senzația unică a zborului cu acest voucher cadou special pentru un aventuros zbor cu balonul de aer cald! Este o ocazie perfectă pentru a evada din rutina zilnică și a trăi o experiență memorabilă. Valabil 12 luni, poți să faci un cadou ideal și o supriză perfectă pentru cineva care își dorește senzații noi și o experiență memorabila la Brașov.

  Te-ai plictisit de aceleasi activitati weekend de weekend disponibile in Brasov? Ce zici de o ascensiune spre inaltul cerului cu ajutorul unui zbor cu un balon cu aer cald la Brasov!

  payments Prețuri:

  950 lei/adult
  550 lei/ copil

  description Descriere:

  🎁 Detalii Voucher:

  Valabilitate: Voucherul este valabil timp de 12 luni de la data achiziționării.
  Rezervare Ușoară: Odată ce ai voucherul, poți efectua rezervarea pentru zbor în funcție de disponibilitatea ta și a condițiilor meteorologice favorabile.

  📸 Capturează Momentul:
  Fă-ți propria colecție de amintiri! Vino cu aparatul foto sau smartphone-ul pentru a imortaliza momentele speciale în timp ce plutești deasupra peisajelor fermecătoare.

  💌 Cum poți obține voucherul:
  Accesează site-ul nostru pentru detalii apoi lasă-ne un email sau un mesaj, iar noi îti oferim voucherul în cel mai scurt timp! Sau vizitează unul dintre punctele noastre de vânzare pentru a achiziționa acest voucher cadou unic. Este cadoul perfect pentru cei dragi sau pentru a-ți răsplăti propriile dorințe de aventură la Brasov, in inima României.

  Bine de știut

  🎈 Ce include voucherul:

  Zbor Pitoresc: O călătorie înaltă deasupra peisajelor încântătoare, oferindu-ți perspective neîntâlnite asupra naturii și a orașelor.

  Instruire Profesională: Un instructor experimentat va oferi o scurtă instruire despre regulile de siguranță și modul în care să te bucuri la maxim de zborul cu balonul.

  Certificat de Participare: La sfârșitul experienței, vei primi un certificat personalizat care să ateste aventura ta în aer.

  Locație

  🌅 Locații Disponibile:

  Alege dintr-o varietate de locații pitorești pentru a experimenta frumusețea zborului cu balonul. De la văile împădurite la câmpiile verzi și la râurile sinuoase, poți selecta locul care îți stârnește imaginația.

  Durată

  1h

  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.