Formular cerere oferta

  Nume (obligatoriu)

  E-mail (obligatoriu)

  Telefon (obligatoriu)

  Mesaj

  Acest site este protejat de reCAPTCHA și Politica de confidențialitate și Termenii și condițiile Google se aplică.

  Pagina

  Despre noi

  “Odată ce ai încercat zborul, vei păși pentru totdeauna pe pământ cu ochii ridicați spre cer, acolo unde ai fost și vei doi mereu să te întorci.” – Leonardo da Vinci

  Fă un cadou inedit ce nu va putea fi uitat niciodată! Este o idee unică și o experiență incredibilă. Achizitionează un voucher de zbor pentru prieteni, familie sau pentru partenerul tău!

  Toate zborurile beneficiază de o surpriză la înalțime!

  Bine ați venit la apogeul eleganței în aer – Experiența noastră cu Balonul cu Aer Cald din inima Transilvaniei oferă o călătorie fără egal prin văzduh.

  *Zburând Peste Tradiție*

  Îmbrățișați magia plutirii în liniște deasupra peisajelor pitorești, îmbrățișând romantismul și măreția munților. Aceasta nu este doar o călătorie; este o aventură captivantă.

  *Vârful Inovației Românești*

  Plecați într-o călătorie cu încredere în coșul celui mai nou baloan cu aer cald din România. Balonul nostru se laudă cu caracteristici de top, asigurând atât confortul, cât și siguranța la altitudine. Trăiți senzația inovației în timp ce vă bucurați de priveliști uluitoare.

  *Ghidaj Experți, Aventură Fără Probleme*

  Echipa noastră experimentată este dedicată realizării călătoriei tale fără probleme. De la pregătirile pre-zbor până la coborârea finală, ești pe mâini bune. Descoperiți emoția celui mai nou balon cu aer cald din România cu asigurarea piloților bine instruiți și a unei echipe angajate în livrarea unei aventuri extraordinare.

  *Rezervă-ți Zborul*

  Nu visa doar să plutești pe deasupra Transilvaniei; fă-o realitate cu cea mai frumoasă experiență cu balon cu aer cald din România! Ridică-ți visele șila cer  alătură-te nouă pentru o călătorie de neuitat care îmbină tradiția cu inovația, creând o experiență cu adevărat unică și magică pe cerurile României.

  Dăruiește bucuria viselor înălțătoare și panoramele uluitoare cu Experiența Balonului cu Aer Cald! Perfect pentru cei în căutare de o aventură de neuitat, acest cadou unic promite să-i ducă pe cei dragi la noi înălțimi. Imaginați-vă bucuria lor în timp ce plutesc deasupra peisajelor pitorești, savurând frumusețea de dedesubt, din confortul coșului unui balon cu aer cald. Nu este doar un cadou; este o călătorie în cer, creând amintiri care vor dura o viață întreagă. Fie că este vorba de aniversări, zile de naștere, Sf. Valetin, Dragobete, Crăciun, Paște sau orice ocazie specială, Experiența Balonului cu Aer Cald este modalitatea perfectă de a surprinde și de a bucura, făcându-l un cadou care se ridică cu adevărat deasupra tuturor. Achiziționează un cadou special și unic pentru cei dragi! În secțiunea vouchere poți găsi mai multe detalii despre achiziționarea unui cadou cu valabilitate 12 luni!

  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.